TV Krant

All inclusive (2023)


All-Inclusive_st_1_jpg_sd-high_Copyright-2023-WW-En.jpg
Een op het oog gelukkig gezinnetje gaat naar Bonaire voor een all-inclusivevakantie. Al vlak na de aankomst barst de bom. Wordt het vakantieparadijs een ware hel?

De koffer van vader Jacco (een rol van Tibor Lukácz, r., die het verhaal ook bedacht) is niet aangekomen op Bonaire. Woedend staat hij tegenover de luchthavenmedewerkster, hij vloekt en tiert en smijt daarna uit woede de koffer van zijn dochter weg. Als Jacco’s vrouw Sylvie (Jennifer Hoffman, l.) na zijn uitbarsting ook nog eens meldt dat ze een relatiepauze wil, is de vakantiesfeer helemaal ver te zoeken. Zijn dochter merkt dan ook op: “Papa is hier nog chagrijniger dan thuis”. Daar heeft Jacco redenen voor. Hij is zijn baan kwijt, vindt zijn zoon niet stoer genoeg, zijn dochter juist te sexy en worstelt met zijn eigen ego. Nu hij zijn vrouw dreigt kwijt te raken, is hij al zijn zelfvertrouwen kwijt. Tibor Lukácz speelt dat knap en je voelt Jacco’s frustratie over zichzelf. Geen wonder dat hij zich probeert te bewijzen wanneer een aantrekkelijke vrijgezelle arts een oogje op zijn Sylvie krijgt.

Vrolijk
Bovenstaande klinkt behoorlijk dramatisch, maar gelukkig zijn er ook vrolijke momenten. Dat komt met name door de leuke bijrollen van onder anderen Jochum ten Haaf als overenthousiaste animatieleider van Resort Delphins en Frank Lammers als bedaagde vakantiegast. Maar uiteraard zorgt ook Jennifer Hoffman voor enkele lachsalvo’s met haar perfecte timing van gortdroge grappen. Mensen die dit een leuke film vinden, zullen zeker ook genieten van ‘The White Lotus’ van HBO Max. Deze serie gaat over net zo’n all-inclusiveresort, maar dan met nog veel meer gasten met problemen. Opvallend genoeg lijkt de filmmuziek in deze film zelfs af en toe op de ritmische en ietwat angstaanjagende muziek uit die serie.

Vandaag op TV