TV Krant

2BesteZanger3.jpg
10 Jaar
Beste zangers
1841351voetbal_TK.jpg
UEFA Europa League kwalificaties: Feyenoord - Hapoel Beer-Sheva
A-Rainy-Day-In-New-York_st_1_jpg_sd-high.jpg
3
Nu in de bioscoop
A rainy day in New York
3
Good-Boys_st_2_jpg_sd-high_-Universal-Pictures.jpg
3
Nu in de bioscoop
Good boys
3
10_still_-_Tigers_Are_Not_Afraid.jpg
4
Nu in het filmhuis
Tigers are not afraid
4
tvkrant.jpg
Mededeling
Wijziging Bezorging TV Krant
1portret.jpg
Het begin
Baantjer
tvkrant-1001_TVK1843_Special-Muziekbio.jpg
Bohemian rhapsody
Top 15 Muziekbiografieën
 • KOKEN The great British bake off


  article/GBBO_S9_Ep10_02.jpg The great British bake off Lees verder
  “On your marks, get set… bake!” Met deze kreet sporen presentatoren Noel Fielding (r.) en Sandi Toksvig (2de v.r.) de kandidaten aan in ‘The great British bake off’. Vandaag voor het laatst, in de finale van het bakprogramma. Wie wordt de winnaar: Rahul, Kim-Joy of Ruby? Er worden o.a. donuts met onberispelijke decoraties van ze verlangd, evenals een spektakelstuk in de vorm van een complex, gelaagd en eetbaar landschap. Al hun baksels worden gekeurd door het jurypanel, bestaande uit kookboekenschrijfster Prue Leith (2de v.l.) en celebrity chef Paul Hollywood (l.), en ja, dat is zijn echte naam.
  NPO 1 | 20.35 uur
 • INFORMATIEF Keuringsdienst van waarde: Terug naar de basis


  article/33_slavink4.jpg Keuringsdienst van waarde: Terug naar de basis Lees verder
  In deze aflevering van ‘Keuringsdienst van waarde’ staat een oer-Hollands stukje vlees in de schijnwerpers: de slavink. Dat is een rol varkens- of half-om-half-gehakt, omwikkeld met spek. Slager Jaap Boerwinkel uit Amersfoort mag de uitvinding van deze klassieker op zijn naam schrijven. Hij bedacht het vleesrolletje in 1952 en collega Ton Spoelder gaf het die naam omdat hij dacht dat het goed zou smaken bij sla. De slavink was commercieel direct een groot succes. Overigens moet de vleesrol niet worden verward met de blinde vink. Dat is namelijk gekruid gehakt dat wordt omwikkeld met een dun laagje vlees zoals kalfsvlees of hamlap.
  NPO 3 | 20.25 uur
 • SERIE Serial killer: Devil unchained


  article/33Killer.jpg Serial killer: Devil unchained Lees verder
  Het gebeurt niet iedereen dat je een bericht krijgt van een beruchte seriemoordenaar. Onderzoeksjournalist Maria Awes overkomt dit echter wel: Todd Kohlhepp, veroordeeld voor zeven moorden, meldt haar dat hij nog veel meer doden op zijn geweten heeft en zijn verhaal met haar wil delen. Maria besluit hem te bezoeken en krijgt bloedstollende verhalen te horen. Kohlhepp hield onder meer een dertig-jarige vrouw twee maanden lang gevangen in een zeecontainer in zijn tuin, nadat hij haar vriend had vermoord en op zijn terrein had begraven. In deze zesdelige reeks gaat de journaliste op onderzoek uit om alle gruwelijke feiten boven tafel te krijgen. Spreekt hij de waarheid of is het een leugenachtige queeste naar aandacht?
  ID | 21.00 uur
 • Vandaag op TV


 • Word abonnee Gratis dekbedovertrek


  article/1TVK3119_Banner_400x400.png Gratis dekbedovertrek Lees verder
  Word nu abonnee! Bekijk hier onze aanbieding! 
RAD3_BA_300x250_Hearst.png