TV Krant

images2.persgroep.jpg
Programmawijziging
RTL stopt met Dr. Phil
TVK1713_13_05.jpg
4
Nu in het filmhuis
Train to Busan
4
TVK1713_14_15_03.jpg
Nu in de bioscoop
Ghost in the shell
2TVK1712_12_13_01.jpg
24 x kans op dvd of blu-ray
Mees Kees langs de lijn
1TK1712_24_25_02.jpg
4
Nu in de bioscoop
The boss baby
4
4TVK1633_11_03.jpg
Onze ultieme top 10
De beste series
 • Hotel Syndroom


  article/TVK1712_08_09_02.jpg Hotel Syndroom
  Vanaf woensdag komt Johnny de Mol met een nieuwe serie waarin opnieuw jongeren met het syndroom van Down centraal staan. In ‘Hotel SynDroom’ is het een komen en gaan van jongeren die allemaal een beperking én een droom hebben. In elke aflevering verblijven vier van hen een aantal dagen in Hotel SynDroom, gerund door Johnny, Marc, Benthe, Sophie en Stef,
  en zij hopen allemaal dat hun grote droom gaat uitkomen. Die varieert van het naspelen van de klassieker Ajax-Feijenoord tot het behalen van een tractorrijbewijs. Johnny: “Het is een programma met een lach en een traan. Je moet wel van steen zijn als je hier niet warm van wordt.”
  RTL 4 | 21.30 uur
 • Reunited


  article/Reunited.jpg Reunited Lees verder
  Vandaag is de vierde aflevering op de buis van ‘Reunited’, waarin Yolanthe Sneijder-Cabau dierbaren die elkaar lange tijd niet hebben gezien, met ­elkaar herenigt. “De opnamen waren heftig en intens. Ik ben des te meer gaan beseffen wat ik heb en wat het betekent om iemand te moeten missen”, aldus de presentatrice, die zelf al enige tijd geen contact meer heeft met een van haar zussen, wegens ­gesteggel om een erfenis. “Het is geen oorlog en er is geen haat van mijn kant”, zegt Yolanthe, die de hoop uitspreekt dat het ooit weer goed komt tussen haar en haar zus.
  RTL 4 | 20.30 uur
 • Netflix Ingobernable


  article/TVK1712_10_04.jpg Ingobernable
  Netflix zet steeds meer in op internationale producties om ook in landen buiten de VS te blijven groeien. Vorig jaar verscheen al het Franse ‘Marseille’ en er staan Duitse en Italiaanse producties op stapel. ‘Ingobernable’ is een Mexicaanse, Spaanstalige serie. Deze gaat over de presidentsvrouw (Kate del Castillo) van Mexico die de erbarmelijke omstandigheden wil verbeteren waaronder haar landgenoten leven. Gaandeweg ontdekt ze dat haar man (Erik Hayser) heel andere plannen heeft. Ze zal moeten kiezen tussen de belangen van haar man en van die het land.
 • Vandaag op TV


 • Word abonnee Gratis Nijntje-bestek


  article/TVK_09-12_Banner_400x400.png Gratis Nijntje-bestek Lees verder
  We verwelkomen u graag als abonnee! Bekijk hier onze aanbieding! 
Deze website maakt gebruik van Cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.