TV Krant

Ant-Man and the wasp: Quantumania (2023)


1antman.jpg
Ant-Man is zo groot als een mier en de kleinste superheld in een almaar uitdijend universum vol grote superhelden. Dit is alweer de 31ste Marvel-film en de fans kunnen er nog veel meer verwachten.

In 1939 kwam de allereerste Marvel-strip uit met de superheld Human Torch. Inmiddels is Marvel de grootste stripproducent ter wereld en heeft de Marvel-filmreeks een ontzagwekkende 26 miljard dollar opgebracht. Daarmee verslaan de superhelden onder andere James Bond en tovenaarsleerling Harry Potter. Na ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’ volgen dit jaar nog de films ‘Guardians of the Galaxy vol. 3’ en ‘The Marvels’. Als er dan nog een fan bestaat die niet verza- digd is, kan hij of zij terecht bij de vijf Marvel-series die ver- schijnen bij streamingdienst Disney+. Alleen superhelden kunnen dat allemaal kijken.

Tijdreiziger Kang
Deze derde Ant-Man-film gaat weer over Scott Lang (Paul Rudd, m.) en Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) die door het aantrekken van speciale pakken zo klein worden als een mier en een wesp. In ‘the quantum realm’, een dimensie die via magie te bereiken is, nemen ze het op tegen tijdreiziger Kang (Jonathan Majors). Dat is een ultraslimme slechterik die beschikt over wapens uit de toekomst. Kang was eerder te zien in een aflevering van de serie ‘Loki’.

Vandaag op TV