TV Krant

the-boogeyman_st_9_jpg_sd-high_copright-2023-20th-c.jpg
4
Bioscoopfilm
The boogeyman
4
Gratis RADAR+ artikel voor u
Nooit meer op dieet
4
Bioscoopfilm
Une belle course
4
3
Bioscoopfilm
Goodbye stranger
3
 • DOCUMENTAIRE Close up


  Close up Lees verder
  Acteur Michael Douglas (r.) koos hetzelfde vak als zijn vader Kirk, die vanaf de jaren vijftig wereldberoemd werd met films als ‘Paths of glory’ en ‘Spartacus’. Ga er maar aan staan, als jonge acteur, om de torenhoge verwachtingen waar te maken, terwijl je vader - op wie je sprekend lijkt - nog altijd actief is in de filmwereld. Michael vertelt uitgebreid over zijn leven, zijn werk en de complexe relatie met zijn vader. Het succes bleek ook voor hem weggelegd, met memorabele rollen in o.a. ‘Fatal attraction’ en ‘Basic instinct’. En Michael kreeg voor zijn rol in ‘Wall Street’ de Oscar die zijn vader, ondanks drie nominaties, niet won.
  NPO 2 | 22.39 uur
 • serie Transplant


  Transplant Lees verder
  Het derde seizoen van ‘Transplant’ gaat (eindelijk) van start. De serie draait om de sympathieke Syrische dokter Bashir Hamed (Hamza Haq, m.), die zijn land is ontvlucht. Het was niet makkelijk voor hem om in een ander land zijn carrière als arts weer op te kunnen pakken, maar inmiddels is hij daarin geslaagd. In deze eerste aflevering krijgt Bash ruzie met het nieuwe hoofd spoedeisende hulp. Mags probeert intussen een kansarme patiënt te redden en June heeft problemen met haar nieuwe huisgenoot en krijgt een aanbod van Novak. Er is voorlopig nog niets bekend over een eventueel vierde seizoen.
  FOX | 20.05 uur
 • koken De streken van Van Boven


  De streken van Van Boven Lees verder
  Ooit zag je op elke hoek van de straat een Chinees restaurant. Met name in de decennia na de Tweede Wereldoorlog schoten ze als paddenstoelen uit de grond. Anno nu worden ze echter steeds zeldzamer. Hebben deze zaken nu nog wel toekomst? Over die interessante vraag buigt Yvette van Boven zich vandaag. Natuurlijk gaat ze ook dieper in op foeyonghai en andere gerechten die bij elk Chin.-Ind. Spec. Rest. op de kaart staan. Yvette: “Dit eten hoort bij het Nederlands erfgoed. Maar het is noch Chinee
  NPO 2 | 20.28 uur
 • Vandaag op TV


 • Word nu abonnee Gratis insectenvanger


  Gratis insectenvanger Lees verder
  We verwelkomen je graag als abonnee! Bekijk hier onze aanbieding!