TV Krant

Jai2.jpg
4
Nu in het filmhuis
J’ai perdu mon corps
4
Motherless3.jpg
3
Nu in de bioscoop
Motherless Brooklyn
3
2BesteZanger3.jpg
10 Jaar
Beste zangers
1portret.jpg
Het begin
Baantjer
tvkrant-1001_TVK1843_Special-Muziekbio.jpg
Bohemian rhapsody
Top 15 Muziekbiografieën
 • SERIE Remy en Juliyat


  article/remyampjuliyat.jpg Remy en Juliyat Lees verder
  De Nederlandse jeugdserie ‘Remy en Juliyat’ neemt u mee naar het kleine fictieve dorpje Paverdam, waar een oude brandweerkazerne tijdelijk wordt ingeruimd als AZC. Een aantal bewoners is niet blij met dit initiatief en de bewoners van het asiel-zoekerscentrum zijn op hun beurt ook wantrouwend richting de dorpelingen. Ze vinden hen bekrompen en voelen zich niet welkom. Te midden van alle commotie hebben de veertienjarige Remy Hoekstra en Juliyat al Kadi heel andere dingen aan hun hoofd: heeft hun opbloeiende liefde wel kans van slagen? Deze hartverwarmende serie, met in de hoofdrol onder anderen Bas Keizer en Sonia Khurshid Eijken, ging in oktober in première op het Cinekid Filmfestival.
  NPO 3 | 17.55 uur
 • NATUUR Serengeti


  article/48_zebra.jpg Serengeti Lees verder
  Dit derde deel van de natuurserie ‘Serengeti’ gaat over de jaarlijkse grote migratie, waarbij zo’n twee miljoen grote grazers zich massaal verplaatsen van de Serengeti in het zuiden naar Masai Mara in het noorden, om een halfjaar later weer terug te keren. Opvallend hierbij is dat zebra’s en gnoes vrijwel altijd samen optrekken. Voor gnoes heeft dit een groot voordeel, want zebra’s zijn erg alert en waarschuwen direct de hele kudde als er een roofdier in de buurt komt. Zebra’s hebben echter ook profijt, want in een grotere kudde zijn ze beter beschermd dan wanneer ze alleen met soortgenoten zouden optrekken.
  NPO 1 | 20.35 uur
 • AMUSEMENT The Voice of Holland


  article/Anouk.jpg The Voice of Holland Lees verder
  Ging het er meestal redelijk gebroederlijk aan toe tussen Anouk en Lil’ Kleine, beiden coach in ‘The voice of Holland’, nu schijnen de twee woedend te zijn op elkaar. Een kleine woordenwisseling na het optreden van een kandidaat leidde tot een ‘fittie’ (ruzie) die nogal uit de hand liep. RTL heeft het over een ‘aanvaring’, terwijl presentatrice Chantal Janzen rept over een meningsverschil. “Zij houden zich ook niet in, zo zijn ze allebei niet.” Hopelijk is de lucht inmiddels geklaard en zitten de kemphanen vandaag weer gezellig in de studio.
  RTL 4 | 20.30 uur
 • Vandaag op TV


 • Word abonnee Gratis raclette grillplaat


  article/4TVK2719_Banner_400x400.png Gratis raclette grillplaat Lees verder
  Word nu abonnee! Bekijk hier onze aanbieding! 
RAD5_BA_300x250_Hearst.png