TV Krant

Image05.jpg
Nu in de bioscoop
Buurman & Buurman Winterpret
Mary3.jpg
3
Filmhuis
Mary Shelley
3
WidowsMichelle.jpg
4
Bioscoopfilm
Widows
4
1TheWife2.jpg
4
Bioscoopfilm
The wife
4
1001_TVK1843_Special-Muziekbio.jpg
Bohemian rhapsody
Top 15 Muziekbiografieën
TheOldMan7.jpg
3
Nu in de bioscoop
The old man & the gun
3
 • Major crimes


  article/1Mary_McDonnell.jpg Major crimes Lees verder
  Vandaag start bij Net 5 het zesde seizoen van ‘Major crimes’. En slecht nieuws voor de fans: na deze nieuwe afleveringen valt het doek voor de misdaadserie. Al kwam dit niet als een verrassing, hoofdrolspeelster Mary McDonnell (ze speelt Sharon Raydor) en haar collega’s waren toch niet blij met deze beslissing. “Het waarom van het stoppen houdt ons allemaal al een tijdje bezig. Het is ons nog niet gelukt om het te begrijpen”, aldus Mary. U hebt eerst nog dertien afleveringen te goed. En zonder wat te verklappen: het belooft een heftig seizoen te worden!
  NET 5 | 22.50 uur
 • Intocht Sinterklaas


  article/1LR_Sinterklaas_2018_Roel_Jorna.jpg Intocht Sinterklaas Lees verder
  Sinterklaas komt aan in Nederland! De baardige kindervriend heeft de Zaanstreek uitgekozen om voet aan wal te zetten. Hij komt aan in het historische dorp Zaandijk, waar burgemeester Jan Hamming hem hartelijk verwelkomt. Daarna zet de goedheiligman samen met zijn Pieten koers naar de Zaanse Schans, het bekende museumdorp met molens en karakteristieke Zaanse huisjes dat vorig jaar een recordaantal van 2,2 miljoen bezoekers ontving. Het zal ongetwijfeld een drukte van belang zijn op dit bijzondere Zaanse plekje. Nu maar hopen dat alles goed gaat en dat Pakjesboot 12 geen calamiteiten ondervindt.
  NPO 3 | 12.00 uur
 • Sport: Schaatsen Wereldbeker


  article/21ANP-56473442.jpg Sport: Schaatsen Wereldbeker Lees verder
  Voor aanvang van het huidige schaatsseizoen schreven we het al in TrosKompas: let op Patrick Roest. Tijdens het Nederlandse wereldbekerkwalificatietoernooi in Heerenveen loste de 22-jarige Roest alle verwachtingen in, met drie fstandsoverwinningen, alle drie met persoonlijke records. Internationale concurrentie komt Roest dit weekend voor het eerst tegen tijdens wereld-bekerwedstrijden in het Japanse Obihiro. Vandaag komt hij in actie op de 1.500 m, waarop hij vooral tegenstand kan verwachten van de Rus Denis Joeskov en landgenoot Kjeld Nuis. Andere afstanden vandaag: 500 m mannen en vrouwen, 1.500 m vrouwen en massastart mannen en vrouwen.
  NPO 1 | 16.30 uur
 • Vandaag op TV


 • Word nu abonnee Gratis Abrazi armband


  article/armband.png Gratis Abrazi armband Lees verder
  We verwelkomen je graag als abonnee! Bekijk hier onze aanbieding! 
RAD5_BA_300x250_Hearst.png