TV Krant

DirtyGod1.jpg
4
Filmhuis
Dirty God
4
Heinz1.jpg
3
Bioscoopfilm
Heinz
3
tvkrant-Cats_Still_24.jpg
Nu in de bioscoop
Cats: Op zoek naar Kattopia
tvkrant-1001_TVK1843_Special-Muziekbio.jpg
Bohemian rhapsody
Top 15 Muziekbiografieën
 • DOCUMENTAIRE Z doc: Het fenomeen Avicci


  article/tvkrant-1Avicii_0001.jpg Z doc: Het fenomeen Avicci Lees verder
  Een jaar geleden, op 20 april ging er schok door de dancewereld toen Avicii dood werd gevonden. De 28-jarige Zweedse muziekproducent en top-dj bleek zichzelf van het leven te hebben beroofd. Niet lang daarvoor volgden de makers van de documentaire die vandaag (weer) wordt uitgezonden hem vier jaar lang tijdens optredens, achter de schermen en in zijn dagelijks leven. Een hectisch bestaan, dat een zware wissel trok op zijn lichamelijke en mentale gestel. Niet voor niets meldde Avicii (echte naam: Tim Bergling) in 2016, op het hoogtepunt van zijn carrière, plotseling te stoppen met toeren. Stoppen met optreden was voor hem een kwestie van leven of dood, gaf hij destijds aan.
  RTL Z | 21.30 uur
 • REIZEN Travel with a goat


  article/tvkrant-Travel-with-a-goat-1024x577.jpeg Travel with a goat Lees verder
  In deze aflevering van ‘Travel with a goat’ wordt niet met een geit gereisd, maar met een ezel. Dit dier is het gezelschap van acteur en presentator Niels Oosthoek. Samen met de Britse foodvlogger Alla Driksne is Niels op Sicilië, waar hij de opdracht heeft in drie dagen de ezel naar het slachthuis in Ragusa te brengen. Hier zal het dier verwerkt worden tot hamburgers en salami. Of krijgen Niels en Alla zo’n band met het beest dat ze een veto uitspreken over de slacht? ‘Travel with a goat’ laat de reizigers – allen vleesliefhebbers – op een speelse manier nadenken over wat er op hun bord ligt.
  NPO 3 | 20.25 uur
 • HULP-TV Gepest van 9 tot 3


  article/tvkrant-2Gepest_van_9_tot_5.jpg Gepest van 9 tot 3 Lees verder
  Eén op de acht volwassenen is het slachtoffer van pesten op de werkvloer, wat uit veel verschillende dingen kan bestaan: verbaal, non-verbaal of zelfs lichamelijk geweld en het negeren van een collega in allerlei sociale activiteiten. In het programma ‘Gepest van 9 tot 5’ schakelen slachtoffers van zulk gedrag de hulp van Bert van Leeuwen in. Ze hebben alles al geprobeerd om het pesten te stoppen, maar tevergeefs, en zijn inmiddels ten einde raad. Bert gaat als mediator met alle betrokken partijen op een respectvolle manier het gesprek aan en probeert zo om de vicieuze cirkel van negativiteit te doorbreken.
  NPO 1 | 21.30 uur
 • Vandaag op TV


 • Word nu abonnee Gratis hapjespan


  article/tvkrant-TVK1319_Banner_400x400.png Gratis hapjespan Lees verder
  We verwelkomen je graag als abonnee! Bekijk hier onze aanbieding! 
RAD2_BA_300x250_Hearst.png