TV Krant

unnamed.png
Documentaire
3doc: Kobe Bryant's muse
Sons3.jpg
4
Nu in het filmhuis
Sons of Denmark
4
The-Lighthousel.jpg
4
Nu in de bioscoop
The lighthouse
4
The-Gentlemen.jpg
4
Nu in de bioscoop
The gentlemen
4
50_Hors.jpg
4
Nu in het filmhuis
Hors normes
4
2BesteZanger3.jpg
10 Jaar
Beste zangers
1portret.jpg
Het begin
Baantjer
tvkrant-1001_TVK1843_Special-Muziekbio.jpg
Bohemian rhapsody
Top 15 Muziekbiografieën
 • amusement Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd


  article/2ZWGordon_en_Patty_SBS5384.jpg Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd Lees verder
  Patty Brard en Gordon gaan vandaag wederom op zoek naar ongebruikelijke manieren om jong en strak in het vel te blijven. Dit keer zijn ze in Thailand en daar blijkt maar weer eens dat het spreekwoord ‘Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden’ nog altijd van toepassing is. De twee worden namelijk geslagen om een strakke huid te krijgen. Ook krijgen ze slakken op hun hoofd tegen rimpelvorming en een massage met vuur. Dat gaat hen niet in de kouwe kleren zitten. Gelukkig is er ook een moment van bezinning met een stilteretraite.
  SBS 6 | 20.30 uur
 • serie The walking dead


  article/walkingdead.jpg The walking dead Lees verder
  Vandaag begint het tweede deel van het tiende seizoen van ‘The walking dead’. De gemeenschappen respecteren met tegenzin de nieuwe grenzen die hen zijn opgelegd en de vraag is of de beschaving kan overleven in een wereld vol doden. Er staan de fans weer spannende verwikkelingen te wachten. Er komt onder meer een episch gevecht tussen de Whisperers en de overlevenden in Alexandria. Overigens wordt er over enkele maanden een nieuwe spin-off van ‘The walking dead’ verwacht, getiteld ‘The walking dead: The world beyond’. Dat zal het eerste ‘coming of age’-verhaal worden in deze zombieserie.
  FOX | 22.00 uur
 • talkshow Op1


  article/op1_erikenwillemijn-3032.jpg Op1 Lees verder
  De haastig bij elkaar gezochte duo’s van de werkdagelijkse latenightshow ‘Op1’ raken steeds beter op elkaar ingespeeld. Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven nemen de maandagavond voor hun rekening. Erik Dijkstra is bekend van de quiz ‘Per seconde wijzer’ en ‘Bureau sport’ met maatje Frank Evenblij. Willemijn Veenhovens stem was al te horen in radioprogramma’s als ‘Stand.nl’ en ‘De nieuws BV’, maar ook voor de camera’s komt ze volledig tot haar recht. Overigens droomt Willemijn ervan ooit fotograaf of zangeres te worden. Haar lievelingsmuziek? Dolly Parton.
  NPO 1 | 22.25 uur
 • Vandaag op TV


 • Word abonnee Gratis elektrische wandkachel


  article/1TVK0120_Banner_400x400.png Gratis elektrische wandkachel Lees verder
  Word nu abonnee! Bekijk hier onze aanbieding! 
RAD1_BA_300x250_Hearst.png