TV Krant

the-hitmans-wifes-bodyguard-HWB_D06_01634Rb_rgb_kop.jpg
3
Nieuw in de bioscoop
Hitman’s wife’s bodyguard
3
film
De Vier Vuisten
Tokio 2020
Olympische Spelen op televisie
Kinderen
Victor en Valentino
NATUUR
SharkFest
 • SERIE Elementary


  Elementary Lees verder
  Jonny Lee Miller kruipt voor ‘Elementary’ in de huid van die ándere moderne Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch in ‘Sherlock’). Op tv wordt nu het zevende en tevens laatste seizoen van ‘Elementary’ vertoond. Maar Miller hoeft niet lang zonder werk te zitten, want hij gaat spelen in het vijfde seizoen van de populaire Netflix-serie ‘The crown’, waarvan de opnamen deze maand zijn gestart. Miller speelt hierin John Major, de Britse premier die de opvolger was van Margaret Thatcher (in seizoen 4 vertolkt door Gillian Anderson).
  NET 5 | 22.30 uur
 • Tokio 2020 Olympische Spelen Tokio 2020


  Olympische Spelen Tokio 2020 Lees verder
  Op het Olympisch Kwalificatietoernooi 3x3-basketbal versloegen de Nederlandse mannen verrassend het sterke Frankrijk en de Verenigde Staten. Hoever komen ze in Tokio? Vandaag zijn de wedstrijden om de medailles. Dat geldt ook voor de dressuurruiters; zij rijden de individuele wedstrijd. In de judohal gaan Sanne van Dijke (-70 kg) en Noël van ’t End (-90 kg) voor goud. Sanne dwong op het nippertje kwalificatie voor Tokio af na een geruchtmakende strijd met Kim Polling, ook een topper in deze gewichtsklasse. Noël is regerend wereldkampioen. Op de roeibaan behoren de Nederlandse vrouwen op het onderdeel vier zonder stuurvrouw tot de medaillekandidaten.
  NPO 1 | 05.00 uur
 • Voetbal UEFA Champions League: Galatasaray - PSV


  UEFA Champions League: Galatasaray - PSV Lees verder
  PSV moet afrekenen met het Turkse Galatasaray van Ryan Donk en Ryan Babel. Daarna volgen nog twee tegenstanders voor de Eindhovense club de Champions League-groepsfase bereikt.
  RTL 7 | 19.25 uur
 • Vandaag op TV


 • Word nu abonnee Gratis waterkoker


  Gratis waterkoker Lees verder
  We verwelkomen je graag als abonnee! Bekijk hier onze aanbieding!