TV Krant

TVK1636_15_02.jpg
4
Nu in de bioscoop
Blood father
4
2TVK1635_13_02.jpg
Maak kans op deze dvd of blu-ray
Miss you already
giphy.gif.png
Kunst & Cultuur Magazine
Gratis proefexemplaar!
11TVK1631_03_02.jpg
Beste films & series van de afgelopen 25 jaar
Pet af voor...
 • Vakantiegangers in nood Nieuw: De alarmcentrale


  article/2TK1635_74_75_03.jpg Nieuw: De alarmcentrale Lees verder
  André van der Toorn heeft bij SBS 6 een nieuw programma in de pocket. In ‘De alarmcentrale’ helpt hij Nederlandse vakantiegangers in nood. “In de zomermaanden komen er bij de alarmcentrale duizenden meldingen binnen van mensen die hulp zoeken. Helaas gebeuren er vaak genoeg van die vreselijke dingen, waar je tijdens een vakantie helemaal niet op zit te wachten.” De presentator weet precies hoe gedupeerden zich voelen. “Een paar jaar geleden belandde ik in de berm toen een grote stalen pen de radiator van mijn auto doorboorde. Ik was echt blij dat ik uit de penarie werd geholpen.”
  SBS 6 | 20.30
 • TV Krant Jubileumfestijn Winnen! Loungeset


  article/11loungeset.jpg Winnen! Loungeset Maak kans!
  Zonder onze vaste lezers was TV Krant nooit zo groot geworden. Daarom geven we het hele jaar leuke jubileumprijzen weg aan onze trouwe abonnees.

  Deze maand maak je kans op een vierpersoons loungeset t.w.v. € 499,-!
  Maak kans!
 • Netflix | On Demand Narcos


  article/TVK1635_12_04.jpg Narcos
  Vanaf vrijdag 2 september is het tweede seizoen te streamen van ‘Narcos’. Deze spannende misdaadserie vertelt het waargebeurde verhaal van de opkomst en ondergang van de Columbiaanse drugsbaron Pablo Escobar. Seizoen 1 ging over de eerste tien jaar dat Escobar aan de macht was; seizoen twee focust op het laatste jaar dat hij aan het hoofd stond van zijn imperium. “Het is meer drama dan actie”, vertelt Escobar-vertolker Wagner Moura. “Er wordt nu meer op de mens Escobar gefocust. Wat is zijn bree
 • Onverkoopbaar huis TV Makelaar: mission impossible


  article/TVK1635_08_09_02.jpg TV Makelaar: mission impossible Lees verder
  Bob Sikkens geeft voor ‘Tv makelaar: Mission impossible’ weer ongestraft zijn mening over de staat van een woning. Hij hakt met de botte bijl, maar eerlijk is eerlijk: vaak heeft hij gelijk. De hulpavond van RTL 4 lijkt na ‘Uitstel van executie’ met dit programma, dat wordt gepresenteerd door Evelyn Struik, weer compleet. Wanhopige huiseigenaren krijgen hulp bij de verkoop van hun stulpje. Voordat het onderkomen in de markt wordt gezet, wordt het aangepakt door klussers en stylisten. Tijdens de opknapbeurt horen we het verhaal dat schuilgaat achter al het leed van een onverkoopbaar huis.
  RTL 4 | 21.30
 • Vandaag op TV


 • Word nu abonnee Gratis parelarmband


  article/TVK_400x400_home_parelarmband.jpg Gratis parelarmband Lees verder
  We verwelkomen u graag als abonnee! Bekijk hier onze aanbieding! 
Deze website maakt gebruik van Cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.