TV Krant

NUP_182608_2642_V2.jpg
Exclusieve beelden!
Very Cavallari
Sons3.jpg
4
Nu in het filmhuis
Sons of Denmark
4
The-Lighthousel.jpg
4
Nu in de bioscoop
The lighthouse
4
The-Gentlemen.jpg
4
Nu in de bioscoop
The gentlemen
4
50_Hors.jpg
4
Nu in het filmhuis
Hors normes
4
2BesteZanger3.jpg
10 Jaar
Beste zangers
1portret.jpg
Het begin
Baantjer
tvkrant-1001_TVK1843_Special-Muziekbio.jpg
Bohemian rhapsody
Top 15 Muziekbiografieën
 • amusement Boer zoekt vrouw


  article/08_boerzkt.jpg Boer zoekt vrouw Lees verder
  Na tien succesvolle seizoenen gaat Yvon Jaspers (hier met boer Geert Jan) ook in de elfde ‘Boer zoekt vrouw’ weer proberen om tien vrijgezelle boeren aan een partner te helpen. En opnieuw hebben de makers van de show kleurrijke figuren weten te strikken. Yvon: “Eigenlijk is elke vrijgezelle boer geschikt om mee te doen, iedereen heeft een mooi verhaal. Ze moeten alleen wel echt naar de liefde verlangen.” Yvon wordt nog steeds verrast door de boeren. “Je denkt dat je na zoveel tijd alle verhalen wel een beetje kent, maar dat blijkt iedere keer anders uit te pakken.”
  NPO 1 | 20.25 uur
 • NATUUR De Amazone


  article/08_sandra.jpg De Amazone Lees verder
  Correspondente Sandra Korstjens maakte eerder een reportage over de roze amazonedolfijn, die dreigt uit te sterven. Nu heeft ze een serie gemaakt over het leefgebied van die dolfijn: de Amazone, een van de twee langste rivieren ter wereld. Hij meet maar liefst 6.530 kilometer van de bron in de duizenden meters hoge Andes naar de Atlantische Oceaan. Sandra praat met mensen die langs de oevers wonen of in het eindeloze Amazone regenwoud en schetst zo de belangen van indianen, cokeboeren, goudzoekers, illegale houtkappers en grote multinationals. Wie zijn de winnaars en wie de verliezers en hoe ziet de toekomst van de rivier eruit?
  NPO 2 | 20.35 uur
 • NATUUR Natuur op 2: Animals with cameras


  article/GettyImages-975110058.jpg Natuur op 2: Animals with cameras Lees verder
  De nieuwe driedelige natuurserie ‘Animals with cameras’ onthult de geheime levens van negen verschillende diersoorten. Met speciaal ontwikkelde minicamera’s, met zorg bevestigd op de dieren, wordt het mogelijk gemaakt om hun leefwereld vanuit de dieren zelf te bekijken, waardoor ze dichterbij dan ooit te volgen zijn. Exclusieve momenten zijn vastgelegd op plaatsen waar een mens soms niet eens kan komen. Zo ziet u in de eerste aflevering nooit eerder vertoonde beelden van een pasgeboren stokstaartje onder de grond. Ook krijgt u unieke opnamen in Argentinië te zien van de epische reizen en succesvolle manier van jagen van de magelhaenpinguïn.
  NPO 2 | 19.40 uur
 • Vandaag op TV


 • Word abonnee Gratis elektrische wandkachel


  article/1TVK0120_Banner_400x400.png Gratis elektrische wandkachel Lees verder
  Word nu abonnee! Bekijk hier onze aanbieding! 
RAD1_BA_300x250_Hearst.png