TV Krant

NUP_182608_2642_V2.jpg
Exclusieve beelden!
Very Cavallari
Sons3.jpg
4
Nu in het filmhuis
Sons of Denmark
4
The-Lighthousel.jpg
4
Nu in de bioscoop
The lighthouse
4
The-Gentlemen.jpg
4
Nu in de bioscoop
The gentlemen
4
50_Hors.jpg
4
Nu in het filmhuis
Hors normes
4
2BesteZanger3.jpg
10 Jaar
Beste zangers
1portret.jpg
Het begin
Baantjer
tvkrant-1001_TVK1843_Special-Muziekbio.jpg
Bohemian rhapsody
Top 15 Muziekbiografieën
 • amusement All you need is love


  article/allyou_need201c1b67b89.jpg All you need is love Lees verder
  Al 27 seizoenen lang hielp Robert ten Brink in ‘All you need is love’ geliefden weer bij elkaar te komen. En Robert krijgt er geen genoeg van, want vanavond start hij met seizoen 28! “Deze show is extra bijzonder voor mij, omdat hij speciaal voor mij is verzonnen. Destijds ging ik naar Veronica en moest ik een programma hebben. Men vond dit format wel bij mij passen en dat is ook gebleken. Ik doe het op mijn eigen manier en dat is best een beetje mutserig. Maar dat is ook het geheim van het succes, denk ik. En we nemen nooit mensen in de zeik.”
  RTL 4 | 20.30 uur
 • serie Kees & Co


  article/GROEP.jpg Kees & Co Lees verder
  'Kees & co’ keert terug voor een tweede seizoen. Maar zonder Chantal Janzen, die Coosje van Vliet speelde in de eerste reeks. Chantal heeft het nu te druk met haar presentatiewerkzaamheden. De rol van Coosje wordt daarom overgenomen door Tina de Bruin. Verder blijft de cast hetzelfde, met uiteraard Kees Heistee (Simone Kleinsma), haar volwassen zoon Rudie (Tibor Lukács), zijn vriendin Coosje, hun baby én Coosje’s twee pubers. Buurvrouw Brenda (Plien van Bennekom) geeft graag ongevraagd advies.
  RTL 4 | 20.00 uur
 • muziek Sterren NL Carnaval 2020


  article/08_LammeFr.jpg Sterren NL Carnaval 2020 Lees verder
  Carnaval is losgebarsten en traditiegetrouw geeft Omroep Brabant de aftrap voor dit jaarlijkse carnavalsgedruis met het populaire, zeer goed bezochte live-evenement ‘3 uurkes vurraf’. U kunt kijken naar een compilatie van optredens van artiesten die er garant voor staan dat het dak er volledig af gaat. Zo zorgen o.a. de Deurzakkers, de Alpenzusjes, Vieze Jack, Lamme Frans, René Schuurmans, Dennie Christian, Snollebollekes en het Feestteam ervoor dat de sfeer er goed in komt.
  NPO 1 | 15.35 uur
 • Vandaag op TV


 • Word abonnee Gratis elektrische wandkachel


  article/1TVK0120_Banner_400x400.png Gratis elektrische wandkachel Lees verder
  Word nu abonnee! Bekijk hier onze aanbieding! 
RAD1_BA_300x250_Hearst.png