Voorwaarden


Algemeen
 1. Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de Filmposter Verkiezing, die wordt georganiseerd door TV Krant (Postbus 28600, 1202 LR Hilversum).
 2. Door deel te nemen aan de Filmposter Verkiezing, verklaren de deelnemers te hebben kennisgenomen van en in te stemmen met deze voorwaarden.

De Filmposter Verkiezing & deelname
 1. Op tvkrant.nl/filmposter kun je stemmen op je favoriete filmposters. 
 2. Je kunt 1x per dag stemmen. 
 3. Na het invullen van je voorletter(s), naam en e-mailadres kun je stemmen. Na het invullen van je adresgegevens en geslacht maak je ook kans op het winnen van een prijs.
 4. De Filmposter Verkiezing loopt van dinsdag 4 december 14.00 uur t/m dinsdag 26 december 23.00 uur.
 5. Medewerkers van AvroTros en HMC en van de genomineerde filmmaatschappijen maken geen kans op het winnen van een prijs.
 6. Prijswinnaars krijgen automatisch bericht en stemmen ermee in vermeld te worden op tvkrant.nl/filmposter. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

De prijzen
 1. Gebruik van de prijzen geschiedt voor eigen rekening en risico van de deelnemer. 
 2. De prijzen kunnen niet in geld worden uitgekeerd, kunnen niet geruild worden en zijn niet overdraagbaar.

 3. De trekking geschiedt uiterlijk binnen 1 maand na einde actie.

Privacy Statement

De door TV Krant opgeslagen e-mailadressen en persoonsgegevens met betrekking tot de Filmposterverkiezing worden enkel en alleen gebruikt ter identificatie en voor het toesturen van eventueel gewonnen prijzen. Deze adressen zullen op geen enkele wijze aan derden ter beschikking worden gesteld. Kijk voor het volledige privacy- en cookiebeleid op tvkrant.nl/privacy.