Hoofdprijs: Twee eersterangskaarten voor de Avond van de Filmmuziek

  • 01
  • 02
  • 03
Op 29 maart speelt het Grammy Award-winnende Metropole Orkest de mooiste muzikale composities die speciaal voor film zijn geschreven. Dat zijn klassiekers uit bijvoorbeeld ’Star Wars’, ’Gladiator’ en ’Pirates of the Caribbean’, maar je hoort ook Oscar-winnende muziek uit recentere Hollywood-hits, zoals ’Black Panther’. Samen met grote filmcomponisten en muzikale gasten vier je de allermooiste muziek van grootheden als John Williams, James Horner en Hans Zimmer.

Dit wordt een spectaculaire concertbelevenis in het teken van memorabele filmmuziek.

Meer info: avondvandefilmmuziek.nl


Princess funcook set

Je kunt feestelijk tafelen met deze raclette-, gourmet- & grillset in één! Het grillen van vlees, vis of groenten is lekker gezond, want olie of boter heb je niet nodig. Gezellig voor elke gelegenheid. Geschikt voor zes personen.


LEGO Harry Potter Collection voor Nintendo Switch

Beleef een interactieve en humoristische reis door alle acht films vol magische avonturen in een geremasterde compilatie van LEGO Harry Potter-videogames.


Mission: Impossible - Fallout | DVD of Blu-Ray

De nieuwste missie van Ethan Hunt (Tom Cruise) is gestolen plutonium terughalen en zo een wereldwijde catastrofe te voorkomen. Geniet van deze adembenemende race tegen de klok!


Het Filmposterverkiezingbeeldje

Win deze prachtige replica van de TV Krant Filmposter Award! Hij is ontworpen door beeldhouwster Lia Krol en toont de ouderwetse piccolo die de bioscoop vroeger kende, en een filmcamera op statief (ca. 15 cm hoog).