TV Krant

The secret life of pets (2016)


1467833943291.jpg
'Huisdierengeheimen' (Engelse titel 'The secret life of pets') is een vrolijke film vol grappen en grollen over dieren die met elkaar praten als de mensen niet kijken. Inderdaad: de dierenversie van 'Toy story'.

Max is een toegewijde hond die elke dag trouw op zijn bazinnetje wacht in een appartement op hartje Manhattan. Als ze op een dag een andere hond meeneemt, zorgt dat voor strijd rond Max' etensbak en zijn slaapmand en zitten ze elkaar zo dwars dat ze in de problemen raken. Vergeet dat verhaal verder maar, het gaat vooral om de leuke grappen met typisch huisdierengedrag zoals honden die alles vergeten als ze een balletje zien of een kat die haar hoofd in een veel te krappe posterkoker stopt.

Enge momenten
'Huisdierengeheimen' is een grappige film van de makers van 'Despicable me' die opnieuw een komische film met wat rauwe randjes hebben weten te maken. Zo besteden dierenbezitters hun dieren massaal uit aan uitlaatdiensten en zit er een duistere scène in met een roofvogel. Ondanks een paar enge momenten (de film is gekeurd voor zes jaar en ouder) is 'Huisdierengeheimen' een film voor de hele familie. En als zij naar het werk zijn, ook voor hun huisdieren.

Vandaag op TV