TV Krant

reality

Andy & Melisa


OUD-PROFVOETBALLER ANDY VAN DER MEIJDE EN ZIJN VROUW, EX-PLAYMATE MELISA SCHAUFELI, ZIJN TERUG OP TELEVISIE MET HUN EIGEN REALITYSERIE ‘ANDY & MELISA’.

Het excentrieke stel zit boordevol plannen voor het komende jaar. “Tijdens de laatste serie zat mijn kleinste, Roxy, nog niet eens op school, nu zijn de kinderen alweer tien en elf jaar”, vertelt Melisa. “Dat is ook de reden dat we weer een serie gaan doen. De kinderen hebben wel YouTube-filmpjes gezien van de vorige serie maar hebben het destijds niet bewust meegemaakt. En dat wilden ze nu wel graag. Lily vindt het bijvoorbeeld geweldig als ze wordt gevolgd tijdens het paardrijden. Maar wij hadden er zelf ook weer veel zin in.”

ANDY OP DE COVER

“In de vorige serie deed Andy natuurlijk vrij weinig en nu is hij heel druk!”, gaat Melisa enthousiast verder. “Hij heeft vier programma’s, werkt tien uur per dag en heeft zijn studio in de tuin waar hij die programma’s maakt. Daarbij traint hij ook nog fanatiek voor de cover van een magazine. Ik heb die kapsalon nog en mijn zoon Nino gaat nu ook een kappersopleiding volgen. We hebben ondertussen ook een boerderij gekocht en een huis in Spanje dat we aan het inrichten zijn. Kortom, ons leven is echt heel anders geworden en dus deze nieuwe serie ook.”

VRIJDAG 30 SEPTEMBER | SBS 6 | 20.30 uur